Udomljavanje

Udomite napuštenog ljubimca. Pogledajte oglase volontera i građana koji brinu o njima i pronađite svog prijatelja...

Nazvali smo je Petka zato što smo je našli u jedan petak. Tačnije, našla je ona nas. Sa stomakom do poda, već u trudovima, samo se pojavila ispred kancelarije mog knjigovođe. U kancelariji se i omacila i provela prvi vikend sa mačićima. U nedelju popodne prebacili smo je u lokalni pet-shop.

Pomogli smo joj da podigne četiri preslatka mačeta, sve zajedno ih očistili od unutrašnjih i spoljnih parazita. Malce smo, posle dva meseca života sa mamom, sve lepo udomili. Petka je ostala sama, u malom transporteru u pet-shopu. Ima krov nad glavom, ima šta da jede, veterinarsku negu, ali ima i stres od velikog broja pasa koji svakodnevno prolaze kroz pet-shop. Voleli bi da joj nađemo dom u kome će biti bezbednija i opuštenija.

Petka je, pretpostavljamo, oko dve godine stara, redovno čišćena/štićena od unutrašnjih i spoljnih parazita, sterilisana, u toku ove nedelje biće i vakcinisana protiv zaraznih bolesti. Izrazito je umiljata i mazna, ima izgrađene higijenske navike. Nalazi se u Beogradu, udomljavamo je isključivo uz potpisivanje Ugovora o odgovornom vlasništvu, uz obavezno mikro-čipovanje.

Kontakt: 062 870 3829