ponedeljak, 20. maj 2019.
   
Text Size

Ovde se možete informisati o kampanjama koje vodimo, a možete i učestvovati tako što ćete edukovati svoju okolinu o problematici koja je tema kampanje. U tom cilju možete preuzeti flajere i priručnike u pdf formatu. Ovom prilikom zahvaljujemo se našim članovima, grafičkom dizajneru Stefanu Ignjatoviću, čoveku koji je zaslužan za naš vizuelni identitet i dizajn propagandnih i edukativnih materijala, i likovnom umetniku Radeti Vuliću koji je ilustrovao flajere i priručnike. Njihov kreativni volonterski rad motivisan je ljubavlju prema životinjama i čini važan deo poruke koju želimo da pošaljemo.

Creative Commons LicenseSvi materijali koje možete preuzeti sa ove stranice licencirani su pod uslovima
Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Srbija (CC BY-NC-ND 3.0)
.

Priručnici "Pas je stigao (a šta ćemo sad?)" i "Usvojili smo macu (a šta ćemo sad?)"

Priručnici Pas je stigao (a šta ćemo sad?) i Usvojili smo macu (a šta ćemo sad?), autorke Katarine Stanković, će pomoći „novopečenom“ vlasniku u prvim danima po uzimanju kućnog ljubimca, u danima kada postavljate temelj vašeg budućeg odnosa i kada je vrlo važno kako ćete se postaviti prema ljubimcu. Ovi priručnici vam mogu pomoći i kod donošenja odluke o tome za koju vrstu ćete se opredeliti (macu ili kucu), kao i za koji uzrast vašeg budućeg ljubimca. Znači, iako nemate kućnog ljubimca pročitajte priručnike – pomoći će vam da se odlučite i da izbegnete početničke greške. Ako ste već uzeli ljubimca pomoći će vam da ispravite greške koje ste eventualno načinili i da ne napravite nove.

Priručnik Pas je stigao (a šta cemo sad?) - Adobe PDF file, 2.34 MBPriručnik Usvojili smo macu (a šta cemo sad?) - Adobe PDF file, 2.12 MB

AddThis Social Bookmark Button

Priručnici i flajeri

feniksstampa-prirucnik-maca
feniksstampa-prirucnik-pas
feniksstampa-budite-deo-resenja
feniksstampa-ogledne

Login Form